Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Teo og Dy i livsfare


Beskrivelse


Teo og Lulu går til karate. De tager til et stævne, og har begge nogle gode kampe. En dag, da de cykler til træning, vælter Lulu i et hul på vejen. Det ser slemt ud. Hun bliver kørt af sted i en ambulance.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. jan. 2017

af

af

Inge Lykke

d. 16. jan. 2017

Teo og Lulu har gået til karate i ti uger. De har begge to hvidt bælte. Det viser, at man er ny. De skal vise respekt for deres træner. Alle hilser på ham ved at bukke. Læsebog til den første selvstændige læsetræning. Til børn på 7-8 år.

Lulu og Teo går til karate. Det er hårdt. Lulu får ømme muskler, og Teos teknik er ikke god. Men så skal de til stævne, og de har begge gode kampe. Det giver dem lyst til at træne mere. En dag suser de af sted på cyklerne til træning. Lulu overser et hul i vejen. Hun vælter og kommer på hospitalet, hvor hun skal ligge i lang tid. Senere samme dag skal Teo passe lillesøster Dy på 3 år. Det er en iskold dag, og Dy falder i vandet. Teo springer i og får hende reddet op, men bagefter falder han bevidstløs om. Dy skriger højt. Bogen er udgivet i serien "Lydret læsebog". Teksten er sat i korte linjer og med store bogstaver. Illustrationerne, som er farvede tegninger, fylder halvdelen af siderne. Der er illustrationer på alle sider.

Spændende historie, hvor der sker rigtig meget i løbet af en dag. Det ser slemt ud for både Lulu og Teo, men bogen ender godt. Flot at lave så god en historie med mange lette og lydnære ord.

Serien om Yrsa handler også om at gå til karate, se fx Yrsa får en gul snipWalter på tynd is. En anden bog om at være ved at drukne er fx Walter på tynd isSerien om Yrsa handler også om at gå til karate, se fx Yrsa får en gul snip. En anden bog om at være ved at drukne er fx .