Bøger / faglitteratur

Uddannelse for en menneskelig fremtid : Gert Biestas pædagogiske tænkning


Beskrivelse


Om uddannelsesforskeren Gert J. J. Biestas (f. 1957) forfatterskab samt hans pædagogiske tanker og værdier, med fokus på formålet med uddannelse af børn og unge.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. maj 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 2. maj 2017

Denne artikelsamling tager fat på uddannelsesforskeren Gert Biestas forfatterskab med fokus på formålet med uddannelse af børn og unge. Bogen har relevans for alle i uddannelsesverdenen, eksempelvis lærere, pædagoger, pædagogiske ledere samt studerende indenfor disse områder.

Bogens artikler giver en indføring i både Biestas forfatterskab samt hans pædagogiske tanker og værdier. Artiklerne har forskellige forfattere og kan læses både som en helhed eller som udvalgte artikler.

Det er en både vedkommende, aktuel og relevant udgivelse. Biestas pædagogiske overvejelser er en kraftig, men relevant, modpol til mange af de væsentlige tendenser i politikernes udvikling af uddannelsessektoren. Hvilket gør bogen både interessant og vedkommende for alle med interesse i pædagogik og læring.

Vil man læse mere om Gert Biestas pædagogiske tænkning, kan man give sig i kast med titler som Den smukke risiko i uddannelse og pædagogikDemokratilæring i skole og samfund og Demokratilæring i skole og samfundVil man læse mere om Gert Biestas pædagogiske tænkning, kan man give sig i kast med titler som Den smukke risiko i uddannelse og pædagogik og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 30. juni 2017

af

af

Ove Christensen

d. 30. juni 2017Informationer og udgaver