Bøger / skønlitteratur / roman

Ulven : kriminalroman


Beskrivelse


Krimi. Pia Kirchhoff og hendes chef Oliver von Bodenstein får til opgave at opklare mordet på en mishandlet teenager, som findes druknet. Men sagen viser sig at være sprængfarlig, og snart er spørgsmålet, hvem man kan stole på.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. juni 2018

af

af

Sanne Mendel

d. 1. juni 2018

Nervepirrende og uhyggelig krimi om politibetjenten Pia Kirchhoff og hendes chef Oliver von Bodenstein, som finder liget af en mishandlet teenager i floden Main. Men ingen savner pigen, og snart viser sagen sig at være mere kompliceret og farlig end først antaget. For læsere af kriminalromaner.

Tredje bog i serien om Kirchhoff og Bodenstein. Første bog i serien hedder Snehvide skal dø. Kirchhoff og Bodenstein bliver viklet ind i en uhyggelig og særdeles farlig sag, da de forsøger at opklare identiteten på den mishandlede og myrdede teenager. For snart bliver de kaldt ud til et brutalt og sadistisk overfald på en sensationsjournalist, og Kirchhoff aner en sammenhæng imellem de to sager. Men under efterforskningen, tegner der sig et ondt og brutalt billede af mørke og farlige hemmeligheder og mishandling, iblandt byens fineste borgerskab og snart bliver hun personligt involveret i den ondskabsfulde sag. Spørgsmålet er hvem Kirchhoff kan stole på?.

En ualmindelig god og velskrevet krimi. Plottet er veldrejet og uhyggeligt, og som læser lever man sig fuldt og helt ind i historien. Man venter i spænding på, at næste bog i serien bliver oversat til dansk.

Ønsker man en lignende krimi, kan Sara Blædels serie om kriminalassisten Louise Rick anbefales. Første bog i serien hedder Grønt støv.