Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Under stjernerne


Beskrivelse


Storm er forelsket i Karla, men hun kommer sammen med hans bedste kammerat. Og så er der Hannah; hun er en rigtig god veninde, men bærer på en hemmelighed. Hvordan mon det går, når Storm og Hannah tager på roadtrip sammen?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. mar. 2018

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 20. mar. 2018

Storm er forelsket i Karla, men Karla er sammen med Storms bedste ven. Og så er der Hannah, hvordan passer hun ind i billedet? For 12-16-årige, der kan lide en kærlighedshistorie med forviklinger.

Storm og Karla har kendt hinanden siden barndommen og nu går de på gymnasiet. Storm er forelsket i Karla, men da han præsenterer hende for sin bedste kammerat Eddie, bliver de to et par og Storm føler sig tit som tredje hjul. Heldigvis har Storm en rigtig god veninde i Hannah. De to tager tit på natlige udflugter til øde steder sammen. Og da det hele kokser omkring dem, er det også de to, der tager på roadtrip sammen. Dette er forfatterens debutroman.

Egentlig en meget sød historie, men hovedpersonerne træder aldrig rigtig i karakter. Vi får godt nok glimt af deres baggrundshistorier i form af spredte dialoger, men man sidder tilbage med en masse spørgsmål fx i forhold til Storms forelskelse i Karla. Hvorfor er han så vild med hende? Sprogligt fungerer romanen fint.

Der findes mange gode ungdomsromaner om at finde sig selv fx Som om jeg havde spurgtMoskitoland, som også handler om, når ens bedste ven bliver forelsket i den, man selv er vild med. Hvis det er det klassiske roadtrip, der tiltaler dig, vil jeg klart anbefale MoskitolandDer findes mange gode ungdomsromaner om at finde sig selv fx Som om jeg havde spurgt, som også handler om, når ens bedste ven bliver forelsket i den, man selv er vild med. Hvis det er det klassiske roadtrip, der tiltaler dig, vil jeg klart anbefale .