Bøger / faglitteratur / kogebøger

Ung mad : inspiration til lette og lækre hverdagsretter


Beskrivelse


Kogebogen indeholder opskrifter fra mange landes køkkener, fordelt på kapitler med fokus på kød, fisk, vegetarmad, brød, salater og tilbehør. Der er lagt vægt på at opskrifterne er lette og billige at lave.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. sep. 2016

af

af

Anette B. L Svendsen

d. 26. sep. 2016

Inspirerende kogebog for den utrænede kok og den unge der lige er flyttet hjemmefra.

Kogebogen indeholder opskrifter fra mange landes køkkener, fordelt på kapitler med fokus på kød, fisk, vegetarmad, brød, salater og tilbehør. Bogen er lavet af unge til unge og der er lagt vægt på at opskrifterne er lette og billige at lave. Til hver enkelt opskrift er et farvefoto af den færdige ret og forrest findes en indholdsfortegnelse. Bogen har spiralryg.

Let tilgængelige opskrifter fra mange lande. Kogebogen henvender sig til de unge, der skal ud og selv stå for madlavningen for første gang. En rigtig flytte-hjemmefra-kogebog.

Der er en del titler for unge. En kogebog skrevet af to unge kvinder er Kom med i vores køkkenKogebog for nybegyndereFlyttehjemmefrakogebogen. Ellers er Kogebog for nybegyndere og Flyttehjemmefrakogebogen gode bud på kogebøger til utrænede kokkeDer er en del titler for unge. En kogebog skrevet af to unge kvinder er Kom med i vores køkken. Ellers er og Flyttehjemmefrakogebogen gode bud på kogebøger til utrænede kokkeDer er en del titler for unge. En kogebog skrevet af to unge kvinder er Kom med i vores køkken. Ellers er Kogebog for nybegyndere og gode bud på kogebøger til utrænede kokke.