Bøger / skønlitteratur / roman

Vanviddets dybder


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi. Den tidligere journalist, politibetjenten Luna, har en krise med sin kæreste, journalisten Janus, og samtidig skyller en død kvinde op på land. Meget tyder på at hun er blevet myrdet og opklaringen fører Luna til Strynø, til den mystiske mand "Klokkeren.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. mar. 2017

af

af

Sanne Mendel

d. 17. mar. 2017

Tredje bind i serien om den tidligere journalist og nu politibetjent Luna og hendes kæreste, journalisten Janus. For læsere af krimier og især dem som foregår i provinsen.

Første del i serien om journalisten Luna og hendes journalistkæreste Janus hed Sorgens dæmoner og her i tredje del er Luna ikke længere journalist men politibetjent, hvilket optager hende så meget, at det starter en konflikt imellem hende og Janus. Samtidig skyller en død kvinde pludselig op på land. Meget tyder på at der er tale om mord og opklaringen fører Luna til Strynø, da hun følger efter en mystisk udseende mand som Luna døber "klokkeren". Hvem er han og hvilken rolle spiller han i forhold til den døde kvinde?.

En hyggelig, velskrevet og rolig krimi som især vil interessere læsere i provinsen.

Ønskes en anden krimi som også foregår i provinsen, så kan Gretelise Holms krimier anbefales. Hendes første i serien om journalisten Karin Sommer hedder Paranoia.