Bøger / faglitteratur / opskrifter

Vejen til naturlig sundhed


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Kostplaner med opskrifter og motionsprogrammer til forebyggelse af de ti største livsstilssygdomme, f.eks. allergi, astma, diabetes, forhøjet blodtryk og stress.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Lone Krøgh

2008

Sund livsstil og tilhørende kostplaner er et konstant efterspurgt emne på bibliotekerne. Bøgerne er talrige, og modeluner og -navne kommer og går, men Lene Hansson har været populær i mange år. Denne hendes nyeste bog om forebyggelse af livsstilssygdomme gennem sund kost og motion vil helt sikkert også blive et hit.

Livsstilssygdomme kan i høj grad relateres til kost- og (manglende) motionsvaner. Begynder man at spise sundt og dyrke regelmæssig motion, vil symptomerne alt andet lige aftage, og man vil opleve en forbedret livskvalitet i form af mere energi og bedre humør. Tilmed vil man tabe sig. Det er hovedbudskabet i denne lettilgængelige og indbydende layoutede bog, der vil tiltrække såvel Lene Hanssons i forvejen store læserskare som nye læsere. Allergi, astma, diabetes 2, energimangel, fordøjelsesproblemer, gigt, hjerte-kar problemer, overvægt, mental ubalance og hormonforstyrrelser karakteriseres ganske kort efterfulgt af forskellige råd og en 7-dages kostplan for hver af sygdommene. Kostplanen omfatter frokost og middag, og der er opskrifter til samtlige måltider. Kosten er bygget op omkring balance i syre-base indtaget, og der er ideer til mange lækre måltider. Til sidst brevkasse, kildehenvisninger og litteraturliste.

Siden først i 1990'erne har Lene Hansson udgivet omkring en snes bøger om slankekost, sund kost og sund livsstil, og bøgerne supplerer hinanden.

Inspirerende bog af populære Lene Hansson om kostomlægning og motion som forebyggelse af livsstilssygdomme.