Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Vigga & Luna - den russiske cirkushest


Beskrivelse


Vigga og hendes lille magiske pony Luna kommer på nye eventyr i det store udland, hvor de møder en russisk cirkushest, som ikke har det så godt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. juni 2015

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 1. juni 2015

Vigga er igen på eventyr med sin hest Luna i denne spændende fortsættelse af hesteserien "Vigga & Luna" for de 6-10-årige. Denne gang går turen til det store udland.

Vigga er tit på forretningsrejse med sin mor, men denne gang vil hun ikke med, for hvordan får man en minihest med gennem sikkerhedskontrollen, op i flyvemaskinen og ind i Rusland? Det lykkes med nogle forhindringer undervejs. I Skt. Petersborg bliver Vigga og Luna stillet overfor endnu større udfordringer i mødet med et russisk hestecirkus og en hest, der ikke har det ret godt.

En rigtig fin serie med flotte farveillustrationer. Bogen er fyldt med action og spænding og er en rigtig fin fortsættelse af serien om Vigga og hendes lille magiske hest Luna. Historien er fyldt med spænding og en god portion magi og humor.

I samme stil er serien "Pjok og Petrine" af Kirsten Sonne Harild og serien "RAP" om Sigge og Rideskolen Agersøs Ponyer af Lin Hallberg.