Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Vigga & Luna - på Island


Beskrivelse


Vigga og hendes magiske hest Luna er denne gang rejst til Island. Her skal Vigga ride på islandske heste sammen med sine forældre. Luna viser sit værd, da alle de islandske ponyer forsvinder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. aug. 2017

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 7. aug. 2017

Vigga og hendes magiske hest Luna er denne gang rejst til Island. Her skal Vigga ride på islandske heste sammen med sine forældre. Luna viser sit værd, da alle de islandske ponyer forsvinder. Højtlæsning fra 6 år, selvlæsning fra cirka 8 år.

Vigga og Luna er endnu en gang på eventyr. Her i bind 8 i serien "Vigga & Luna" er Vigga rejst med sine forældre til Island. Den magiske hest Luna er noget utilfreds, da Vigga skal ride på rigtige islandske ponyer. I den islandske folketro tror man stadig på trolde, og Vigga møder lige netop trolde, da hun allermest har brug for hjælp.

Bind nummer 8 fortsætter i samme stil som de foregående bind. Undervejs er der farvede illustrationer, så bogen ikke virker tekst-tung. Er man glad for heste og en smule magi, så får man det her.

Der er mange bøger om heste, mange af bøgerne udkommer serier. Fx kan man læse Teddy stikker afDen første bog om Pony & co. og Den første bog om Pony & coDer er mange bøger om heste, mange af bøgerne udkommer serier. Fx kan man læse Teddy stikker af og Den første bog om Pony & co.