Bøger / faglitteratur / erindringer

Vild jagt


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Beretninger om store og vilde jagteventyr og mødet med jægere og natur i Alaska og Canada, i Mellemamerika, Australien, Laos og Indonesien.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. aug. 2013

af

af

Per Drustrup Larsen

d. 28. aug. 2013

Formidles bredt til den oplagte målgruppe af eventyrlystne læsere af alle slags - jægere samt natur- og antropologisk interesserede foruden rejsende turister i de lande, bogen foregår i.

Efter biografien om Freddy Wulff og hans liv i 2010 samt Professionel jæger i 2011 om hans tidlige liv som professionel jæger i Australien og New Zealand kommer her flere beretninger om hans eventyrlige natur- og jagtoplevelser under vildt ekstreme betingelser i Mexicos jungle, Yukon og Alaskas vildmark, til havs ved Indonesien, i regnskoven i Laos, i Australien efter mad med aboriginals eller i 4-hjulstrækker efter levende vildsvin. Det er medrivende historier om drabelige oplevelser under forhold, som kun meget få har oplevet. Det er samtidig historien om nogle naturfolks - indianere, aboriginals, junglefolk og nybyggere - livsbetingelser under dramatisk forandring, nogle folk der lever i og af naturen med jagt som middel. Det er fortalt med god sans for sprog og komposition og suppleres med ofte rigtigt gode fotos af forskellige fotografer.

Hans egen Professionel jæger er nærmest sammenlignelige bog, og de 2 bøger supplerer hinanden rigtigt godt både mht. emner og tid, da den nye er bredere og foregår senere end 1970'erne, uden at den kan tidsfæstes præcist.

Vildt spændende, dramatiske og interessante historier om jagt- og naturoplevelser samt møder med naturfolk rundt om i verden. Velskrevet og med gode billeder vil bogen være interessant for flere læsere end de rene jagtbøger.


Jyllands-posten

d. 7. dec. 2013

af

af

Simon Staffeldt Schou

d. 7. dec. 2013


Jæger

Årg. 22, nr. 12 (2013)

af

af

Carsten Dahl-Hansen

Årg. 22, nr. 12 (2013)Informationer og udgaver