Bøger / skønlitteratur / roman

Vilde heste


Beskrivelse


Karrierekvinden Celia bliver ramt af stress, siger sit job op og flytter på landet. Her bliver hun mødt af gamle veninder og Celia bliver nødt til at se indad for at blive rask.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. juni 2019

af

af

Stine Grabas

d. 26. juni 2019

Karrierekvinden Celia bliver ramt af stress, siger sit job op og flytter på landet. Her bliver hun mødt af gamle veninder og Celia bliver nødt til at se indad for at blive rask. Mest for kvinder, som vil læse om kvinder og deres forskellige liv.

Turistchefen Celia knokler derudaf med arbejdet. Altid har hun et møde, en konference eller noget, hun skal læse op på. En dag går det helt galt og hun bryder sammen af stress. Hun indser alvoren, siger sit job op og flytter midlertidigt hjem til en veninde i Vestjylland, som hun ikke har set i mange år. Her oplever hun landlivets idyl, gamle og nye venskaber opstår og får styr på sine egne følelser. Der er mange stemmer i hovedet, som skal tøjles, men da hun flytter ud til gamle Frederik og hans heste, får fred og ansvar en helt ny betydning. Det er en selvstændig fortsættelse af Raku. Forfatteren har tidligere udgivet en række fagbøger om bl.a. billedkunst.

En fin skildring af kvinder, som lever hvert deres liv, men på mange måder har de samme indre problematikker. I bogens første del skifter fortællestemmen mellem Celia og veninden Pernille, hvilket giver en god vekselvirkning og dramatik.

Andre bøger om stressramte karrierekvinder er bl.a. Pensionatet ved verdens endeTilfældets gudRaku og Tilfældets gud RakuAndre bøger om stressramte karrierekvinder er bl.a. Pensionatet ved verdens ende og RakuAndre bøger om stressramte karrierekvinder er bl.a. Pensionatet ved verdens ende og Tilfældets gud .Informationer og udgaver