Bøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

Vildt sundt


Beskrivelse


Grøn kogebog med vægt på brug af urter. For interesserede i grøn madlavning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. mar. 2023

af

af

Lone Krøgh

d. 10. mar. 2023

Grøn kogebog med vægt på brug af urter. For interesserede i grøn madlavning.

Forfatteren til denne grønne kogebog er mentor, coach og yogalærer, og i sin madlavning og ved sine måltider fokuserer hun på næring, nydelse, nærvær og nysgerrighed. Hun er hverken veganer eller vegetar, men foretrækker plantebaseret kost, hvilket afspejles i udvalget af opskrifter og ingredienser. Kogebogen indledes med en gennemgang af 80 urter; smag, brug, egenskaber og kendetegn. Herefter er der 80 opskrifter til alle dagens måltider, samt brød, søde sager, dyppelse og drikke. Der bliver brugt mange urter for dels at give smag og dels at tilføre kroppen adaptogene urter, som er gode for immunforsvaret. Det er forfatterens første kogebog.

Fin og veltilrettelagt kogebog for dem, der i forvejen er bekendte med det lidt mere avancerede grønne køkken. Nogle af ingredienserne er specielle, fx chufamel, lucuma, acai og tapiokamel, mens andre er velkendte. Lækre og indbydende fotos af de færdige retter.

Bruges sammen med fx Krydderier fra A til ZVild mad i køkkenetVegansk grundkøkken, Vild mad i køkkenet og Vegansk grundkøkkenBruges sammen med fx Krydderier fra A til Z, og Vegansk grundkøkkenBruges sammen med fx Krydderier fra A til Z, Vild mad i køkkenet og .