Bøger / faglitteratur til børn / pegebøger

100 første køretøjer


Beskrivelse


Pegebog. Farvefotos og tegninger af 100 forskellige køretøjer som fx biler, busser, tog, fly, både, traktorer, redningskøretøjer og maskiner, men også af fantasi-køretøjer som fx en enhjørning, en magisk kost, fe-vinger og et flyvende tæppe.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. aug. 2019

af

af

Marianne Agger

d. 20. aug. 2019

Hvad er det nu, man kalder det køretøj? Bliv klogere i denne pegebog, der har over hundrede billeder af forskellige køretøjer. For børn fra 1-4 år.

Gennem små illustrationer af diverse køretøjer på hver sin baggrund, kan man træne sin viden om alverdens biler, fly, både, maskiner og andre transportmidler. Bogen er inddelt i ni kategorier: "Rundt i byen", "Oppe i luften", "Ude på vandet", "Vilde lastbiler", "Utrolige traktorer", "Hjælpen er på vej", "På byggepladsen", "Ræs", "Store maskiner", "Køretøjer i farver", "Fantasi" og "Ting, der bevæger sig". Der er fx almindelige køretøjer som biler, busser, tog, fly og traktorer og lidt mere specielle køretøjer som fx luftpudebåd, damptraktor, dragster, guldkaret, fe-vinger og et flyvende tæppe. Illustrationerne består af en blanding af farvefotos og tegninger. Den eneste tekst er kategoriernes og køretøjernes benævnelser. Bogens sider er af pap. I samme serie findes 100 første ord100 første dyr (Bolden) og 100 første dyrGennem små illustrationer af diverse køretøjer på hver sin baggrund, kan man træne sin viden om alverdens biler, fly, både, maskiner og andre transportmidler. Bogen er inddelt i ni kategorier: "Rundt i byen", "Oppe i luften", "Ude på vandet", "Vilde lastbiler", "Utrolige traktorer", "Hjælpen er på vej", "På byggepladsen", "Ræs", "Store maskiner", "Køretøjer i farver", "Fantasi" og "Ting, der bevæger sig". Der er fx almindelige køretøjer som biler, busser, tog, fly og traktorer og lidt mere specielle køretøjer som fx luftpudebåd, damptraktor, dragster, guldkaret, fe-vinger og et flyvende tæppe. Illustrationerne består af en blanding af farvefotos og tegninger. Den eneste tekst er kategoriernes og køretøjernes benævnelser. Bogens sider er af pap. I samme serie findes 100 første ord (Bolden) og .

Er man vild med fart og spændende køretøjer, er bogen bare lige sagen. Her er masser at kigge på og snakke om på de syv opslag, der viser en bred vifte af køretøjer i alle former, farver og størrelser. Farvestrålende og appetitlig for målgruppen.

Lignende bøger er fx 199 maskinerMine første 100 maskiner og Mine første 100 maskiner (Ved Nicola Friggens, Sarah Powell og Amy Oliver)Lignende bøger er fx 199 maskiner og (Ved Nicola Friggens, Sarah Powell og Amy Oliver).Informationer og udgaver