Bøger / faglitteratur / opskrifter

200 nye hæklemønstre


Beskrivelse


Mønstersamling med hæklemønstre opdelt i forskellige teknikker som fx hulmønstre, snoninger og reliefmasker. Alle mønstre er beskrevet med tekst, fotos og et diagram. For begyndere såvel som øvede.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. sep. 2019

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 13. sep. 2019

Skildpadder, snydebobler, væltede popcorn og mange flere designs til den øvede hækler, der vil udvide sit mønsterforråd og til begynderen, der kan få hjælp af kapitlet om hækleteknikker. Ideel inspiration til karkluds-hækleren.

Sidsel Sangild har oversat denne mønstersamling, der indeholder 200 mønstre i varierende sværhedsgrader, samt et kapitel om hækleteknikker. Her kan man enten lære eller genopfriske grundmasker, maskevariationer, montering mm. Mønstrene er opdelt i: Enkle mønstre, vifter og muslinger, bobler, spydmasker, reliefmasker, net- og hulmønstre, bølger og zigzag, tekstur, tunesisk hækling og farvemønstre. Alle opskrifter indeholder farvefoto af hækleprøven, samt en lille tekst om mønsteret, fx hvad det kan anvendes til. Trin for trin-instruktionerne ledsages af foto, og indeholder mønsterrapport og diagram. Til sidst symbol- og forkortelsesforklaringer samt alfabetisk register.

Anvendelig og tidsløs håndbog med instruktioner, der er lette at forstå og som ledsages af tydelige fotos i opskrifterne og stregtegninger i kapitlet om hækleteknikker. Godt kvadratisk format, og inspirerende og farverige designs, der kan kombineres i alle slags hækleprojekter. Afsnittet "om bogen" er en stor hjælp til nybegyndere.

Ligner i layout 200 hæklemønstreHæklerens uundværlige mønstersamlingHæklerens store teknik- og mønsterbog, og har flere overlap i indhold. Flere mønstre kan man finde i Hæklerens uundværlige mønstersamling og Hæklerens store teknik- og mønsterbogLigner i layout 200 hæklemønstre, og har flere overlap i indhold. Flere mønstre kan man finde i og Hæklerens store teknik- og mønsterbogLigner i layout 200 hæklemønstre, og har flere overlap i indhold. Flere mønstre kan man finde i Hæklerens uundværlige mønstersamling og .Informationer og udgaver