Bøger / faglitteratur / opskrifter

Aftensmad : glutenfri og mælkefri, basedannende, antiinflammatorisk


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. feb. 2017

af

af

Conni Boll Christensen

d. 14. feb. 2017

To bøger til dem, der er på glutenfri og mælkefri diæt og som længes efter traditionelle retter til aftensmad og/eller ost og andre mælkeprodukter.

"Aftensmad" giver inspiration til aftensmad med flere grøntsager og basedannende mad. Udgangspunktet er dansk mad med et tvist af det internationale køkken. "Ost, yoghurt og cremefraiche" fortæller om at fremstille og anvende oste, yoghurter, cremefraiche og syrnede produkter helt uden mælk. Begge bøger er illustreret og indeholder opskrifter, facts og gode råd om bl.a. den mælkefrie livsstil, udstyr, råvarer og forhandlerliste.

Overskuelige og nemme at gå til, med mange illustrationer. Udvider kendskabet til mulighederne i det mælke- og glutenfrie køkken. Flere af opskrifterne/vejledningerne findes i forfatterens andre bøger.

Forlaget Madgudinden har udgivet flere kogebøger om laktosefri, mælkefri og glutenfri kost, nogle i papirudgave og andre som e-bøger. Derudover er der kommet flere bøger om emnet fx Naturlig mad og bøger i serien "Muusmann sundhed. Maveglad mad".