Bøger / skønlitteratur / roman

Alt det jeg aldrig fortalte dig


Beskrivelse


Familien Lee splittes, da yndlingsdatteren Lydia drukner i en sø nær familiens hjem. Men hvad skete der egentlig?

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. maj 2020

af

af

Karina Høyer

d. 26. maj 2020

Familien Lee splittes, da yndlingsdatteren Lydia drukner i en sø nær familiens hjem. Et familiedrama fyldt med hemmeligheder, længsler, løgne og uforløste forventninger.

I Ohio i 1977 splittes en familie, da 16-årige Lydia drukner. Lydia har altid været forældrenes yndlingsbarn og hende, der skulle opnå alt det, de ikke selv opnåede. Men ingen kender til det pres, som Lydia levede med. Som barn af en kinesisk immigrant og en hvid mor er livet i en lille by i 1970'erne ikke altid nemt. Da hun bliver fundet død i en sø opstår det store spørgsmål: Hvad skete der med Lydia? Og hvem skal have skylden? Romanen er forfatterens debutroman, som først nu er oversat til dansk. Hendes anden udgivelse Små påsatte brande fik en fin modtagelse.

Familiedrama med fokus på hverdagslivets problematikker. Også store tematikker som racisme og forældres (urimelige) forventninger fylder meget. Romanen er fyldt med usædvanligt stærke og nuancerede karakterportrætter, som alle gennemgår en udvikling, der spiller en vigtig rolle i udredningen af, hvad der skete med Lydia. Alle håndterer sorgen over at miste en datter og en søster på en mere eller mindre usund facon, og det beskrives gribende. En rigtig pageturner!.

Kan tematisk minde om En anden grenI dine øjneDen tomme pladsStore små løgne og I dine øjne, mens tonen kan minde om Den tomme plads eller Store små løgneKan tematisk minde om En anden gren og , mens tonen kan minde om Den tomme plads eller Store små løgneKan tematisk minde om En anden gren og I dine øjne, mens tonen kan minde om eller Store små løgneKan tematisk minde om En anden gren og I dine øjne, mens tonen kan minde om Den tomme plads eller .


litteratursiden.dk

d. 27. juli 2020

af

af

Line Hoffgaard

d. 27. juli 2020

Stærkt psykologisk drama om familierelationer, arv og miljø er en helstøbt læseoplevelse, som er svær at slippe igen. Celeste Ngs debutroman er et suverænt velskrevet og medrivende drama som med afsæt...


Politiken

d. 16. juli 2020

af

af

Sophie Engberg Sonne

d. 16. juli 2020


Berlingske tidende

d. 23. juni 2020

af

af

Søren Kassebeer

d. 23. juni 2020