Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Angreb


Beskrivelse


Milos far vækker ham og siger, at han skal låse døren, for zombierne er trængt ind i Zoo. Men kan Milo og hans to venner sidde og se på, at zombierne angriber de voksne i Zoo?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. feb. 2019

af

af

Stine Bille

d. 1. feb. 2019

Milos far vækker ham og siger, at han skal låse døren, for zombierne er trængt ind i Zoo. Men kan Milo og hans to venner sidde og se på, at zombierne angriber de voksne i Zoo? Femte titel i serien "Zombie Zoo". For 8-10-årige.

I "Angreb" er Milo og hans to gode venner Samir og Afia fortsat fanget inde i Zoologisk Have, fordi en zombievirus er brudt ud, og det vrimler med zombier uden for Zoos mure. En aften lykkes det dog zombierne at bryde ind i Zoo. Selv om Milos far har sagt, at han skal låse sig inde, forlader han sit værelse og løber ud i Zoo for at hjælpe til i kampen mod zombierne. Milo er lige ved at tabe en kamp mod en stor zombie, da hans gode ven Samir hugger en økse gennem hovedet på zombien. Herefter går de tre venner i gang med at finde ud af, hvordan zombierne er kommet ind i Zoo. I anlægget med strudse og zebraer opdager de, at zombierne har gravet en tunnel. Mon det lykkes for dem, at stoppe zombierne?.

Som de andre bøger i denne "light"-udgave af "Zombie-jæger"-serien er den spændende fortalt, og man slipper ikke bogen før den er læst færdig. Illustrationerne er farverige og underbygger den spændende stemning i bogen, uden alt for meget splatter.

Det er oplagt at læse de andre bøger i denne serie fx De gale løverZombie world - du er smittet, eller bøger fra serien "Zombie world" fx Du er smittetDet er oplagt at læse de andre bøger i denne serie fx De gale løver, eller bøger fra serien "Zombie world" fx Du er smittet.