Bøger / faglitteratur / bagebøger

Bagebiblen : den ultimative bagebog


Beskrivelse


Forfatterne ejer det australske bageri Bourke Street Bakery, hvor de deler deres yndlingsopskrifter og bageteknikker fra sunde surdejsbrød, postejer til tærter, kager og småkager.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. sep. 2010

af

af

Lone Krøgh

d. 7. sep. 2010

Kvalitetsbevidst og inspirerende australsk bagebog for seriøse hjemmebagere, og der er mange opskrifter, som man får lyst til straks at afprøve.

De to forfattere bag denne fremragende bagebog er indehavere af et succesfuldt bageri i en forstad til Sydney. De er uddannet kokke og lægger vægt på gode og smagfulde råvarer, og efter en gennemgang af ingredienser og bagningens grundregler og teknikker præsenterer de en perlerække af opskrifter på brød, pies, tærter, kager, småkager og desserter. Brødene er af den rustikke slags og ikke nødvendigvis kun den type, man finder i enhver bagebog. Opskrifter og fremgangsmåde er grundigt beskrevet, og de mange farvefotografier er mundvandsfremkaldende. En på alle måder dejlig og inspirerende bagebog til den seriøse og ikke helt uerfarne hjemmebager.

En bagebog, som placerer sig blandt de ypperligste på niveau med Hanne Risgaards Hjemmebagt og Claus Meyers Meyers bageri, begge fra 2009.

Grundig, inspirerende og kvalitetsbevidst bagebog, som dårligt kan undværes på noget bibliotek med bageinteresserede lånere.