Bøger / skønlitteratur / roman

Begynderheld


Beskrivelse


Kit kan godt lide stabilitet og ro. En stor lottogevinst gør hende bare endnu mere fast besluttet på, at intet skal ændres. Men da den lækre Ben forsøger at rekruttere hende til en stor forskerstilling, kommer der følelser i klemme.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. juli 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 19. juli 2019

Kit kan godt lide stabilitet og ro. En stor lottogevinst gør hende bare endnu mere fast besluttet på, at intet skal ændres. Men da den lækre Ben forsøger at rekruttere hende til en stor forskerstilling, kommer der følelser i klemme. Romantisk feel-good roman for især kvinder.

Kit er en kæmpe begavelse og arbejder som naturvidenskabelig akademiker. Ingen forstår helt, at hun ikke vil forfølge en karriere og gå forskervejen. Men efter en omtumlet barndom, har Kit allermest brug for stabilitet og sine gode veninder omkring sig. Da de vinder i lotto, køber Kit en gammel hus som hun vil renovere for at skabe sig et stabilt hjem. Da der en dag dukker en smart rekrutteringskonsulent op i hendes laboratorium, er hun slet ikke i tvivl om, at hun skal afvise hans tilbud om en forskerstilling. Men konsulenten, som hedder Ben, er også både lækker, sød og har forstand på renovering af gamle huse.

Sød og romantisk fortælling om, hvordan barndommens mønstre bliver ved med at forfølge en hele livet. Men også en fortælling om at turde risikere at blive såret og om ægte kærlighed. Man kommer aldrig i tvivl om, at det hele nok skal ende godt og er godt underholdt hele vejen igennem.

Carey Heywood skriver i samme stil og her handler fx Ifølge Sawyer også om at turde knytte sig til nogen på trods af barndommens svigt.


litteratursiden.dk

d. 19. juni 2020

af

af

Pia Bechmann

d. 19. juni 2020

Kit har brug for ro, men da rekrutteringseksperten Ben dukker op med et unikt jobtilbud, bliver der vendt op og ned på hendes verden i Sommerens skønneste kærlighedsroman. Kit vinder sammen med sine t...