Bøger / skønlitteratur / roman

Brev fra fortiden


Beskrivelse


Lauren finder nogle gamle passionerede kærestebreve fra 1926, som vidner om forbudt kærlighed. Hun sætter sig for at opklare mysteriet om de elskendes identitet, mens hun selv føler en blomstrende kærlighed.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. dec. 2016

af

af

Stine Grabas

d. 1. dec. 2016

Lauren finder nogle gamle passionerede kærestebreve fra 1926, som vidner om forbudt kærlighed. Hun sætter sig for at opklare mysteriet om de elskendes identitet, mens hun selv føler en blomstrende kærlighed. Til læsere af kærlighedsromaner tilsat en del familiedrama.

Lauren er servitrice og serverer kaffe for den charmerende arkitekt Thomas. Han er i gang med at restaurere det gamle kursted Evergreen Spa Hotel. Her finder Lauren en række passionerede kærestebreve fra 1926 gemt i en gammel grammofon. Hun bliver betaget af historien og sætter sig for at finde ud af, hvem de to elskende var. Imens finder hun et billede af sin afdøde bror fotograferet med venner, Lauren ikke kender. Hun får rusket op i familiehemmeligheder i nutiden, men så sandelig også i fortidens. Romanen er fortalt gennem to sideløbende historier. Freeman kender vi bla. fra Havets hvisken.

God familiehistorie, som de fleste kvinder vil sluge råt. Kærlighed, familiedrama og mystik fylder siderne, hvor mange tilfældigheder til sidst løser gåden om de gamle breve.

Plottet med brevene som danner en sideløbende historie, har forfatteren tidligere brugt i Øens hemmeligheder. Læsere af Lucinda Riley eller Kate Mortons forfatterskab, vil også føle sig underholdt her.