Bøger / skønlitteratur / roman

Bryd tavsheden


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


I den lille by Painters Mill, Ohio, rammes amish-folket af en række hate-crimes, men ingen vil anmelde dem til politiet. Først da 3 voksne findes døde i en gyllebeholder får politichef Kate Burkholder noget at gå efter.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. mar. 2014

af

af

Rikke Bruun

d. 3. mar. 2014

Dette er 3. bind i serien med politichef Kate Burkholder, og selvom det kan anbefales at læse seriens bind i rækkefølge, kan man sagtens læse bogen uafhængigt af resten af serien. Seriens læsere skal findes blandt dem, der godt kan lide det lidt mere hårdkogte.

I byen Painters Mill lever Amish-folket side om side med resten af det lille samfund. Politichefen Kate Burkholder er selv vokset op som Amish, men forlod Amish-folket som teenager. Amish-folket plages af en række alvorlige hate-crimes, som de ikke vil anmelde til politiet, men da de tre voksne i Slabaugh-familien findes døde i gårdens gyllebeholder og efterlader sig 4 børn, har Burkholder en vej ind. Det viser sig, at hvad, de først troede, var et ulykkeligt uheld er et muligt mord, og med fra hjælp statspolitiets efterforsker John Tomasetti går jagten ind, mens flere og flere hate-crimes finder sted. Spændingsgraden og uhyggen er ikke helt på højde med seriens to første bind, men bogen er godt skrevet, og der er spænding og fart over feltet.

Serien om Kate Burkholder vil falde i god jord hos læsere af Karin Slaughters bøger. Claus M. Lohmans krimi Genstart, 2013 har også Amish-folket som en del af omdrejningspunktet.

Endnu en spændende og godt skrevet krimi fra Linda Castillo, som klart kan anbefales til læsere af de lidt mere hårdkogte krimier. Amish-vinklen giver krimien et ekstra twist, som fungerer rigtig godt.


litteratursiden.dk

d. 26. mar. 2014

af

af

Pernille Jørgensen

d. 26. mar. 2014

Fascinerende og medrivende krimi, der giver et interessant indblik i amishkulturen. Bryd tavsheden er tredje del i serien om Kate Burkholder, der er opvokset som del af amish-folket, men som nu arbejd...


Politiken

d. 23. mar. 2014

af

af

Mette Højbjerg

d. 23. mar. 2014


Weekendavisen

d. 14. mar. 2014

af

af

Katinka Bruhn

d. 14. mar. 2014