Bøger / faglitteratur til børn

Bulldog


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. juli 2017

af

af

Inge Lykke

d. 26. juli 2017

Nogle tror, at en bulldog er bidsk eller ked af det, men den er faktisk meget blid og legesyg. Den er en rigtig familiehund, som elsker at være sammen med mennesker. Til 9-10-årige.

En bulldog kan lide at gå tur, men ikke for hurtigt, og den kan bedst lide at være i skyggen. Bulldogs bliver ikke længere avlet til kamphunde - det er forbudt. Det er let at træne en bulldog, men den er stædig og ikke god til at koncentrere sig i lang tid. Der findes både engelske, franske og amerikanske bulldogs. En bulldog har mange hudfolder. Tjek hudfolderne tit og rens dem. Pas på ikke at give den for meget mad. Den vil helst ikke bevæge sig for meget og bliver nemt fed. Bogen er udgivet i serien "Populære hunderacer". Teksten er stor og åben og har lix 23,3. Illustrationerne er farvefotos.

Det er en fin lille fagbog med flotte farvebilleder af forskellige bulldogs.

En anden bog fra samme serie er fx BeagleEngelsk og fransk bulldog fra 2016. Dansk kennel Klub udgav i 2003 Engelsk og fransk bulldog på 58 sider, men det er en meget sværere bog. Andre let læste bøger om bulldogs findes ikkeEn anden bog fra samme serie er fx Beagle fra 2016. Dansk kennel Klub udgav i 2003 på 58 sider, men det er en meget sværere bog. Andre let læste bøger om bulldogs findes ikke.Informationer og udgaver