Bøger / faglitteratur / opskrifter

Den anti-inflammatoriske kogebog : spis dig sund og stærk med 100+ anti-inflammatoriske og lækre opskrifter


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. feb. 2018

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 27. feb. 2018

Kogebog med anti-inflammatoriske (AI) opskrifter for alle, der gerne vil leve sundt og have ny inspiration til en sund livsstil.

Denne AI kogebog indeholder en råvarepyramide, boostere samt de nye grønne (grøntsager). Selve indholdsfortegnelsen er på fem sider, og der er opskrifter på morgenmad, frokost, aftenmåltider, gæstebud, børn i køkkenet, drikke, blød, sødt og syrligt samt basis. Der er også lidt om foodprepping - et moderne ord for at have gjort sin mad klar på forhånd. Bagest er et alfabetisk opskriftsregister samt lidt om flere bøger om AI kost. Opskrifterne er traditionelt sat op med ingrediensliste samt opskriftsvejledning på den ene side og foto af resultatet på modsatte side. Der er mængdeangivelse ved opskrifterne, der primært indeholder velkendte ingredienser. Anne Larsen er selvlært kok, foredragsholder og madjournalist m.v. På bogfronten kender vi hende helt tilbage fra 1997, hvor hun debuterede med fedtfattige kogebøger.

Indbydende AI kogebog i stil med hendes tidligere udgivelser om emnet.

Forfatteren har tidligere udgivet kogebøger omkring AI kost: Antiinflammatorisk kostDen store antiinflammatoriske kostguide og Den store antiinflammatoriske kostguide; begge fra 2015. Førstnævnte er med opskrifter og teori, hvor den anden bog er mere omfattende, samtidig med den indeholder en 28-dages kostplan. Denne nyeste udgivelse betegner forfatteren som en søster til de toForfatteren har tidligere udgivet kogebøger omkring AI kost: Antiinflammatorisk kost og ; begge fra 2015. Førstnævnte er med opskrifter og teori, hvor den anden bog er mere omfattende, samtidig med den indeholder en 28-dages kostplan. Denne nyeste udgivelse betegner forfatteren som en søster til de to.