Bøger / faglitteratur til børn

Den fantastiske bog om farlige dyr


Beskrivelse


Illustreret bog, der præsenterer en række livsfarlige dyr i naturen. Til højtlæsning fra 6 år og selvlæsning fra 10 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. apr. 2021

af

af

Stine Veisegaard

d. 16. apr. 2021

Illustreret bog, der præsenterer en række livsfarlige dyr i naturen. Til højtlæsning fra 6 år og selvlæsning fra 10 år.

To nye bøger i serien "Den fantastiske bog om...", der ligesom de forrige i serien er i stort format, 28 x 38 cm. og illustreret med et dyr pr. opslag. Bøgerne gennemgår 36 forskellige dyr. I "Den fantastiske bog om farlige dyr" møder man fx hvidhajen, gråbjørnen, tigeren og nilkrokodillen. I "Den fantastiske bog om insekter og edderkopper" møder man fx rovedderkoppen, girafbillen, tigermyggen og honningbien. Hvert opslag har informationer om dyrets egenskaber og suppleres med en faktaboks med oplysninger om levested, føde, højde og vægt. Forrest er indledning og indholdsfortegnelse og bagerst et verdenskort, hvorpå de forskellige dyr er tegnet.

To informative fakta-bladrebøger, som i kraft af deres størrelse og de farvestrålende illustrationer fremstår utroligt lækkert i layoutet. Vil uden tvivl blive et hit blandt både børn og forældre.

Kan sammenlignes med de øvrige i serien fx Den fantastiske bog om pattedyrVerdens 100 vildeste dyrInsekter og edderkopper. Der findes andre fakta-bladrebøger om lignende dyr fx Sebastian Kleins bog Verdens 100 vildeste dyr og Insekter og edderkopper af Steve ParkerKan sammenlignes med de øvrige i serien fx Den fantastiske bog om pattedyr. Der findes andre fakta-bladrebøger om lignende dyr fx Sebastian Kleins bog og Insekter og edderkopper af Steve ParkerKan sammenlignes med de øvrige i serien fx Den fantastiske bog om pattedyr. Der findes andre fakta-bladrebøger om lignende dyr fx Sebastian Kleins bog Verdens 100 vildeste dyr og af Steve Parker.Informationer og udgaver