Bøger / faglitteratur / øvelser

Den lille bog om mindfulness : mindre stress og mere indre ro på bare 10 minutter om dagen


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. aug. 2019

af

af

Grethe Lorentzen

d. 26. aug. 2019

3 små lækre bøger, der med enkle øvelser indbyder læseren til at finde sindsro og velvære. Til alle, der føler ubehag, og har svært ved at finde ro og nærvær i hverdagen.

Med korte introduktioner til mindfulness og vejrtrækning giver bøgerne øvelser i vejrtrækning, afslapning, kropsscanning, meditationer, fysiske øvelser og mentale teknikker, så som bankeøvelser (Emotional Freedom Technique) og visualiseringer, til at finde indre ro. Forfatterne er henholdsvis psykoterapeut, livsstilscoach og mindfulnesslærer.

Målet med bøgerne og øvelserne er at være tilstede, rolig og opmærksom og ikke glide tilbage i en tænke/bekymringstilstand. De tre bøger supplerer hinanden godt med deres forskellige fokus på lette meditationer, lette fysiske, kognitive og mentale øvelser til afhjælpning af (krops)spændinger. Der er et roligt, opmuntrende og inspirerende tempo i dem, og rent visuelt er de en nydelse for øjet og sindet.

Jon Kabat-Zinns Lige meget hvor du går hen, er du derFind hjem til dig selv har et teoretisk afsnit om mindfulness og tilbyder praktiske øvelser. Hans Find hjem til dig selv har 108 lektioner i mindfulnessJon Kabat-Zinns Lige meget hvor du går hen, er du der har et teoretisk afsnit om mindfulness og tilbyder praktiske øvelser. Hans har 108 lektioner i mindfulness.Informationer og udgaver