Bøger / skønlitteratur / roman

Den rette mand


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


På vej til Virginia blaffer Jack Reacher sig til kørelejlighed med to mænd og en kvinde. Det viser sig dog snart, at kvinden ikke er i bilen frivilligt, og snart er Jack involveret i en sag om kidnapning og mord.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. jan. 2017

af

af

Rikke Bruun

d. 19. jan. 2017

Da Jack Reacher får et lift på en motorvej i Nebraska, hvirvles han ind i en sag om mord og kidnapning, og snart bliver han selv jagtet af FBI. For læsere af bøgerne om Jack Reacher og andre actionprægede spændingsromaner.

I en lille by langt ude på landet i Nebraska findes en mand brutalt myrdet i en bunker, og selvom sagen er FBI-agent Julia Sorensons, vrimler det hurtigt med agenter fra andre bureauer og departementer, hvilket tyder på, at den dræbte mand ikke er hvem som helst. Den tidligere militærpolitimand Jack Reacher blaffer sig vej igennem Nebraska, da han bliver samlet op af to mænd og en kvinde. Selskabet får alle Jacks alarmklokker til at ringe, og da han kommer i kontakt med FBI-agenten Julia, må han sande, at sagen er større end forholdet mellem de tre.

Det er med fart over feltet og en nærmest filmisk fortællestil, at man bliver suget ind i historien. Bogen er i vanlig actionstil med biljagter og skyderier, og med Jack Reacher som den frelsende helt er bogen svær at lægge fra sig.

Bøgerne om Jack Reacher kan læses uafhængigt af hinanden, hvilket også gælder for denne bog. Den er dog en del af en fortælling på fire bind indenfor seriens samlede 22 bind sammen med 61 timerVærd at dø forIngen vej tilbage, Værd at dø for og Ingen vej tilbage. En anden serie, som også er filmatiseret, er Robert Ludlums serie om Jason BourneBøgerne om Jack Reacher kan læses uafhængigt af hinanden, hvilket også gælder for denne bog. Den er dog en del af en fortælling på fire bind indenfor seriens samlede 22 bind sammen med 61 timer, og Ingen vej tilbage. En anden serie, som også er filmatiseret, er Robert Ludlums serie om Jason BourneBøgerne om Jack Reacher kan læses uafhængigt af hinanden, hvilket også gælder for denne bog. Den er dog en del af en fortælling på fire bind indenfor seriens samlede 22 bind sammen med 61 timer, Værd at dø for og . En anden serie, som også er filmatiseret, er Robert Ludlums serie om Jason Bourne.