Bøger / skønlitteratur / roman

Den uventede arv


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Demi har ingen penge og intet arbejde. Stenrige Victoria er lige blevet enke og kan se frem til en klækkelig arv. Men hendes afdøde mand testamenterer anderledes og deler boet ligeligt mellem Victoria og sin uægte datter Demi. De bliver nu nødt til at samarbejde om ejendommen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. juli 2018

af

af

Stine Grabas

d. 18. juli 2018

Demi har ingen penge og intet arbejde. Stenrige Victoria er lige blevet enke og kan se frem til en klækkelig arv. Men hendes afdøde mand testamenterer anderledes og deler boet ligeligt mellem Victoria og sin uægte datter Demi. De bliver nu nødt til at samarbejde om ejendommen. For læsere af familie og kærlighedsromaner.

Demi har ikke fået sit drømmejob og føler sig forrådt af sin kæreste, som hun i al hastværk forlader. Efter hendes mors død er morfaren hendes eneste mulighed for penge og overnatning. Victorias mand, Charles er lige død og hun kan endelig få, hvad hun altid har ønsket sig, Boscawen. En smuk ejendom, som hendes familie har ejet i generationer. Imidlertid siger Charles' testamente, at huset og pengene skal deles lige mellem Victoria og hans hemmelige datter Demi. Boscawen er dyr at vedligeholde og de to kvinder bliver tvunget til at arbejde sammen, hvis de skal beholde ejendommen. Fenwick har tidligere udgivet Hemmelighedernes atelier.

"Den uventede arv" er en familieroman, der rummer det hele; fejden mellem de to kvinder, der er intetanende om hinandens eksistens, hemmeligheder og ikke mindst masser af kærlighed. Romanen er skrevet i et let sprog og er ganske forudsigelig. Undervejs er der sanselige beskrivelser af naturen, som omgiver ejendommen. Charmerende ferielæsning.

Læsere af Marcia Willett vil føle sig godt underholdt her. Jeg kommer også til at tænke på Sørines guld.