Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Der er noget galt


Beskrivelse


Peter og Anton er ved stranden. De kan se to piger langt ude i vandet. Den ene ligner Maja fra svømmeholdet. Men pludselig er der kun en pige ude i vandet, mon der er noget helt galt?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juni 2017

af

af

Pia Gunilla Park

d. 7. juni 2017

Peter og Anton er rigtig gode til at svømme og dykke. En dag er de ved stranden og får øje på 2 piger langt ude i vandet. Den ene ligner Maja, svømmeholdets dejligste pige. Pludselig kan de kun se en pige, og det virker som om hun råber. Er der mon noget galt? For 9-12-årige.

"Der er noget galt" er en del af letlæsningsserien "Café serien". Bogen tilhører gult niveau og har lix 7-8. Teksten er sat i korte overskuelige afsnit, og der er få ord på linjerne. Der er enkelte sort/ hvide tegninger i bogen. Det er historien om Peter og Anton, to gode venner, der nyder at udfordre hinanden i svømmehallen. De har et godt øje til Maja, en af pigerne fra holdet. En dag, hvor de er på stranden, får de brug for al deres mod og kræfter, da en af deres svømmekammerater kommer i havsnød.

Det er en rigtig spændende og realistisk historie som egner sig rigtig fint til læsetræning til begyndelsen af mellemtrinnet.

Bogen er en dansk udgave af HelpSpringet i serien "På let engelsk". Af andre gule bøger i "Café serien" kan bl.a. nævnes Springet som også handler om at udfordre sig selvBogen er en dansk udgave af Help i serien "På let engelsk". Af andre gule bøger i "Café serien" kan bl.a. nævnes som også handler om at udfordre sig selv.