Bøger / skønlitteratur / roman

Desperat


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi. Kriminalpolitiets topchef bliver skudt gennem vinduet på sit kontor. Kriminalbetjent Christian Krake får til opgave at samle en specialenhed, som kan opklare mordforsøget. Et intensivt politiarbejde bliver sat i gang.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. juni 2020

af

af

Stine Grabas

d. 23. juni 2020

Kriminalpolitiets topchef bliver skudt af 2 projektiler gennem vinduet på sit kontor, men overlever lige akkurat. En specialenhed med kriminalbetjent Christian Krake i spidsen bliver sat på sagen. For alle læsere, der holder af en dansk krimi med meget handling.

Kriminalkommissær Chopi bliver fundet påvirket af stoffer og nøgen i et hotelværelse med en død luder. Kort tid efter bliver chefen for kriminalpolitiet forsøgt myrdet på sit kontor af en snigskytte. Kriminalbetjent Christian Krake samler en specialenhed for at opklare sagen om mordforsøget, der ser ud til at være udført af et yderst professionelt team, men er der en sammenhæng mellem de to sager? Forfatter Lars Bedsted Gommesen har i en årrække selv arbejdet i kriminalpolitiet og debuterede som forfatter i 2000 med Sjælens øje, som er den første bog om kriminalbetjent Krake. Dette er 6. bog om Christian Krake.

Spændende og realistisk krimi, hvor man får et godt indblik i politiets arbejde. Der er lidt mange navne og karakterer at holde styr på, så måske er det en fordel at have læst nogle af de andre bøger om Krage først.

Hanne Bech Hansen er en anden tidligere ansat ved politiet, der har skrevet krimier. Bogen kan ellers sammenlignes med ElektrochokDe frosne flammer eller De frosne flammerHanne Bech Hansen er en anden tidligere ansat ved politiet, der har skrevet krimier. Bogen kan ellers sammenlignes med Elektrochok eller .