Bøger / skønlitteratur / roman

Det forsvundne bibliotek


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


En hemmelig gren af CIA eftersøger en oldgammel vidensbank, glemt siden Alexander den Stores tid. Computerspecialist Anders Kloder er med på holdet, men bliver kidnappet af en russisk rigmand der har iværksat sin egen eftersøgning. Så nu går den vilde skattejagt.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. sep. 2014

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 29. sep. 2014

Spændingsroman for eventyrlystne læsere, der her kan følge opklaringen af et oldgammelt mysterium. Ikke mindst mandlige læsere kan fornøje sig med bogens fokus på handling og mindre på personkarakteristik, og ganske uforpligtende følge den vilde skattejagt verden rundt. Fængende omslag.

Der er tempo på denne historie, der handler om løsningen af gåden om en urgammel vidensbank, der har været glemt siden Aristoteles' og Alexander den Stores tid. Computerspecialist Anders Kloder arbejder med sagen for en hemmelig CIA-gren, men bliver kidnappet af en russisk rigmand til samme formål, og den vilde skattejagt går verden rundt i selskab med en smuk, mystisk kvinde. Forfatterens store ordforråd anvendes ikke altid på helt traditionel eller korrekt vis, og bogen er fuld af særprægede orddelinger som fx "næv-neværdige", "kred-sende".

Kan foreslås til tørløbne fans af Wilbur Smith, Clive Cussler og lign. Dan Browns læsere kunne også være i målgruppe. Filmene om Indiana Jones og Nu går den vilde skattejagt er i samme genre. Selvstændig fortsættelse af Det 14. punkt, 2009.

Spændingsroman, der er en uafhængig fortsættelse af Det 14. punkt. Bogen kommer rundt i mange lande og rummer foruden action noget mystik, historie, arkæologi, CIA-hemmeligheder og en sexet kvinde. Bogens mange sprogfejl er irriterende, men den er hurtigt læst, og man får et par timers tempofyldt underholdning uden den store dybde.


litteratursiden.dk

d. 28. okt. 2014

af

af

Arne Larsen

d. 28. okt. 2014

Anden del i serien om computereksperten Anders Kloder er en kulørt og ganske underholdende men lidt for overdrevet historie med alskens konspirationsteorier, koder og hemmelige ordener. I Det 14. punk...


Himmelskibet

Nr. 43 (2015)

af

af

Morten Greis Petersen

Nr. 43 (2015)