Bøger / skønlitteratur / roman

Detonator


Beskrivelse


Krimi. En vejsidebombe dræber Danmarks forsvarsminister og flere attentater følger. Er det terror eller ligger der andre motiver bag? Kriminalkommissær Martin Rømer er på sagen, der ikke er nemmere af at PET prøver at overtage den.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. mar. 2017

af

af

Per Månson

d. 6. mar. 2017

En vejsidebombe dræber Danmarks forsvarsminister og flere attentater følger. Er det terror eller ligger der andre motiver bag? Kriminalkommissær Martin Rømer er på sagen, der ikke bliver nemmere af at PET prøver at overtage den. For alle, der værdsætter en spændende krimi.

Kriminalkommissær Martin Rømer begynder at ane et mønster i en serie attentater, men PET er sikre på, at der er tale om international terrorisme, så han får ikke optimale forhold i opklaringsarbejdet. Sagen sætter ham i situationer, hvor han må træffe eksistentielle moralske valg. Forfatteren er musiker - tidligere medlem af duoen Back to Back -, sangskriver, børnetv-vært, og han debuterede sidste år som forfatter med den satiriske Amok.

Det er en meget velskrevet og spændende krimi/thriller, der fint og plausibelt får skrevet voldsomme handlinger ind i en dansk kontekst.

På højde med de bedste danske krimier og spændingsbøger som fx Henrik Desmonds Plan B-serie, der starter med Den udvalgte.


Jyllands-posten

d. 26. mar. 2017

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 26. mar. 2017