Bøger / skønlitteratur / roman

Djævlens eliksir


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


FBI-agenten Sean Reilly og arkæologen Tess Chaykin involveres i jagten på narkobaronen Navarro, der forsøger at få et nyt supernarkotika på markedet, men sagen får store personlige konsekvenser for især Sean Reilly, der må konfrontere de valg, han tog fem år tidligere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. okt. 2012

af

af

Frederik Nielsen

d. 3. okt. 2012

Tredje selvstændige spændingsroman om arkæologen Tess Chaykin og FBI-agenten Sean Reilly, dog er Tess Chaykin mere i baggrunden denne gang og bogens fokus er Sams opgør med fortiden og de spøgelser han stadig kæmper med fra en mission fem år tidligere. Henvender sig til læsere af spændings- og krimilitteratur.

Sam Reilly modtager et uventet opkald fra en tidligere kæreste Michelle i voldsomme problemer, og da han opsøger hende, viser det sig at både hun og hendes 4-årige dreng, Alex, er på flugt fra ukendte gerningsmænd. Det bliver ikke nemmere for FBI-agenten, da han får fortalt at han er faderen til Alex, og at sagen har forbindelse med en skæbnesvanger nat fem år tidligere. Under flugten bliver Michelle dræbt og det går op for Sean, at han er mere involveret end først antaget. Mens Tess tager sig af Alex, forsøger han at fange den brutale narkobaron Navarro, der er formodet død. Med en ny identitet har han en drøm om at overtage narkomarkedet med et nyt narkotika brugt af shamaner i Sydamerika, og Sean og Alex er brikker i hans plan. Men kan Sean stole på de andre agenter, for de er altid et skridt bagud? Plottet er actionfyldt men lidt tyndt, især er de sidste konklusioner lidt for bekvemme.

Romanen skuffer ikke fans af forfatteren, der har flere ligheder med andre forfattere som Thomas Harris, Glenn Cooper og Dean R. Koontz.

Actionfyldt men også et noget urealistisk og klichéfyldt plot og et udmærket persongalleri til læsere af de lette spændingsbøger, der ikke efterlader et varigt indtryk.