Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Drabelige dyr


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Om drabelige dyr fra hele verden, hvordan de er giftige og farlige. Læs også om mennesker, som har overlevet et møde med nogle af disse dyr.

Indhold

Hvidhaj ; Saltvandskrokodille ; Havhveps ; Blåringet blæksprutte ; Flodhest ; Bengalsk tiger ; Gul pilegiftfrø ; Giftslanger


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. juni 2016

af

af

Stine Bille

d. 29. juni 2016

Vil du vide noget om hvid-hajen, saltvands-krokodillen eller den Bengalske tiger, så er "Drabelige dyr" lige noget for dig. Du kan også læse om den gule pilegift-frø, som er verdens giftigste dyr. For 8-11-årige.

Med let tekst, farvefotos og QR-koder fortælles og vises historier om drabelige dyr. Du kan læse om dyr fra hele verden, og om hvordan de er giftige og farlige. Du kan også læse om mennesker, som har overlevet et møde med nogle af disse dyr. Rachel fra Australien kom ved et uheld til at svømme ind i en hav-hveps, og var tæt på at dø. Fagbogen "Drabelige dyr" hører til en serie fagbøger "Fagklub", som udkommer i fire forskellige sværhedsgrader: blå, rød og sort. Bogen her er rød og hører til de næst-sværeste.

Denne fagbog er både flot, spændende, velskrevet og velstruktureret. Bogen har store bogstavtyper, korte linjer, mange flotte farve fotos og forklarende "fakta-klatter", som hjælper på forståelsen.

I samme serie findes fx Vildt vejrVerdens 100 farligste dyr. Sebastian Klein har skrevet bogen Verdens 100 farligste dyr som er lidt mere omfattende en dette fagbogI samme serie findes fx Vildt vejr. Sebastian Klein har skrevet bogen som er lidt mere omfattende en dette fagbog.


Børn & bøger

Årg. 69, nr. 6 (2016)

af

af

Kurt Kristensen

Årg. 69, nr. 6 (2016)