Bøger / faglitteratur til børn

Fanget i bjørnens kløer - og andre vilde dyreangreb


Beskrivelse


Syv drabelige og blodige historier fra den virkelige verden om vilde og farlige dyr, der har angrebet mennesker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. juli 2017

af

af

Marion Tirsgaard

d. 31. juli 2017

Syv drabelige historier fra den virkelige verden om vilde dyrs blodige angreb på mennesker. Til børn fra 10 år med hang til gys, sandfærdige historier og vilde dyr.

I korte kapitler hører vi om 7 vilde dyr, der har angrebet mennesker - ofte med døden til følge. Hør om Jake, der holder en hyæne som kæledyr i sin lejlighed og om dykkeren Greg, der har overlevet 2 hajangreb. Alle historierne er sket i virkeligheden og baseret på avisartikler og interviews. Bogen har lix 25 og sort-hvide illustrationer. Hvert kapitel slutter af med en fakta-side der fortæller lidt om det dyr, kapitlet handler om. I samme serie findes Fanget i flodhestens gab - og andre vilde dyreangreb.

Det er en samling blodige historier fra den virkelige verden, der får det til at løbe én koldt ned ad ryggen, samtidig med at man lærer lidt om vilde dyr som fx flodhesten, kongekobraen og hvidhajen. Historierne er korte og lette at læse, og bogen har flotte tegninger, der er med til at gøre historierne spændende.

Bogen ligner Fanget i flodhestens gab - og andre vilde dyreangrebDrabelige dyrFarlige dyrVerdens 100 farligste dyr. Andre bøger, der handler om vilde dyr og angreb på mennesker, er fx Drabelige dyr. Hvis du vil læse mere om farlige dyr, så prøv Farlige dyr og Sebastians Verdens 100 farligste dyrBogen ligner Fanget i flodhestens gab - og andre vilde dyreangreb. Andre bøger, der handler om vilde dyr og angreb på mennesker, er fx . Hvis du vil læse mere om farlige dyr, så prøv Farlige dyr og Sebastians Verdens 100 farligste dyrBogen ligner Fanget i flodhestens gab - og andre vilde dyreangreb. Andre bøger, der handler om vilde dyr og angreb på mennesker, er fx Drabelige dyr. Hvis du vil læse mere om farlige dyr, så prøv og Sebastians Verdens 100 farligste dyrBogen ligner Fanget i flodhestens gab - og andre vilde dyreangreb. Andre bøger, der handler om vilde dyr og angreb på mennesker, er fx Drabelige dyr. Hvis du vil læse mere om farlige dyr, så prøv Farlige dyr og Sebastians .