Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Du skal selv gå, Bella!


Beskrivelse


Sine står på markedspladsen og hiver og hiver i Bellas snor. Men hunden sætter imod med alle fire poter. Bella er sur og stædig.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. feb. 2016

af

af

Inge Lykke

d. 11. feb. 2016

Sine har en is i den ene hånd og sin hund Bella i snor i den anden hånd, og nu vil Bella ikke gå længere. Den sætter imod med alle fire poter. Sine hiver i snoren. "Kom nu din skøre hund", siger hun. Til børn på 6-7 år.

Far, Sine og Bella er på marked. Bella hader at være på marked. Der er alt for mange mennesker. De skubber og træder på dens poter. Far køber tre isvafler til dem, men Sine taber Bellas is på jorden, så hunden må slikke den op. Mens Bella slikker is op, kommer en dame forbi og træder på dens pote. Nu er Bella sur. Illustrationerne er farvede tegninger. Hovederne på personerne er større end naturlig størrelse.

En sød, fin og humoristisk historie om, hvordan far og Sine til sidst hjælper Bella. Illustrationerne er udtryksfulde og hyggelige.

Serien om Bella strækker sig over mange år. Fra 2005 findes fx Så kører vi, Bella!Fang fisken, Bella!, og fra 2014 findes fx Fang fisken, Bella!. Den varme humoristiske tone er bevaretSerien om Bella strækker sig over mange år. Fra 2005 findes fx Så kører vi, Bella!, og fra 2014 findes fx . Den varme humoristiske tone er bevaret.