Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Find dragen, Bella!


Beskrivelse


Sine har lavet en drage i skolen. Hun vil sætte dragen op. Hunden Bella kommer med. Sine får sat dragen op. Pludselig knækker snoren, og dragen forsvinder. Mon Bella kan hjælpe Sine med at finde dragen?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. maj 2019

af

af

Lisbeth Thue Hansen

d. 6. maj 2019

Sine sætter sin drage op, men pludselig lyder et smæld, og dragen er pist væk. Godt hunden Bella er med. Den suser afsted på jagt efter dragen. Mon de finder den igen? Læsetræning fra 1. klasse.

Sine kommer stolt hjem fra skole. Hun har lavet en drage, som hun gerne vil sætte op. Hunden Bella kommer med. Det lykkedes Sine at få dragen sat op. Pludselig knækker snoren, og dragen forsvinder. Bella hjælper Sine med at finde dragen. Den er faldet ned i hovedet på en mand. Sine bliver flov. Heldigvis er manden venlig, og han giver Sine gode råd om at flyve med drage. Bogen hører til serien "Læs løs", niveau 4, lix 7/lettal 13.

Per Østergaard er velkendt af målgruppen for sine mange letlæselige bøger. De er ofte skrevet med humor og et glimt i øjet. I samarbejde med Otto Dickmeiss som illustrator, fremstår bogen som en veldrejet titel. Omslaget viser Bella og Sine, der har sat den farverige drage op. Teksten er læsevenligt sat med god luft mellem linjerne, og illustrationerne udvider den korte og letlæste tekst.

Der er tidligere udkommet bøger om Sine og hendes hund Bella - bl.a. Til lykke, Bella!Palle passer hundVilly og Vaps, hvor Bella får hvalpe, men noget går galt. Der er også udgivet bøger om Sine og Bella i forlagets tidligere serie "Mikro Dingo". Andre sjove bøger om børn og hunde der anbefales: Palle passer hund og Villy og VapsDer er tidligere udkommet bøger om Sine og hendes hund Bella - bl.a. Til lykke, Bella!, hvor Bella får hvalpe, men noget går galt. Der er også udgivet bøger om Sine og Bella i forlagets tidligere serie "Mikro Dingo". Andre sjove bøger om børn og hunde der anbefales: og Villy og VapsDer er tidligere udkommet bøger om Sine og hendes hund Bella - bl.a. Til lykke, Bella!, hvor Bella får hvalpe, men noget går galt. Der er også udgivet bøger om Sine og Bella i forlagets tidligere serie "Mikro Dingo". Andre sjove bøger om børn og hunde der anbefales: Palle passer hund og .