Bøger / skønlitteratur / roman

Einsteins sidste teori


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


David Swift falder over et spor, der måske leder mod Einsteins aldrig offentliggjorte teori om alting, men teorien er sprængfarlig, og David har både FBI og formodede terrorister i hælene.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. sep. 2008

af

af

Per Månson

d. 19. sep. 2008

Godt nyt til alle fans af Da Vinci mysteriet og ekstra godt nyt til matematik-interesserede. Omslaget er fængende og repræsentativt for genren.

Mark Albert debuterer med denne roman, men har sine naturvidenskabelige formidlingsevner fra 10 år som redaktør af Scientific American. David Swift bliver hidkaldt til et hospital. Hans gamle lærer er blevet groft overfaldet, og han når at hviske en talrække til David inden han dør. FBI og skumle kræfter er på jagt efter budskabet, der peger hen mod myten om Einheitliche Feldtheori - en teori om alting, som Einstein ikke turde offentliggøre, men har betroet en række assistenter, hvoraf den afdøde var den sidste i rækken med pludselige dødsfald. Davids viden er livsfarlig og han kæmper for at løse gåden med FBI og terrorister i hælene. Bogen er spændende og kan læses uden kendskab til matematik og fysik, men har man det, er det et ekstra krydderi.

Bogen henvender sig til alle læsere af den store mængde konspirationsbøger, der er kommet efter Da Vinci mysteriet - så vidt jeg ved dog den eneste, hvor gåden ligger i naturvidenskaben.

En konspirationsthriller i den bedre ende.


litteratursiden.dk

d. 20. okt. 2008

af

af

Arne Larsen

d. 20. okt. 2008

Jagten på hemmeligheder og skjulte sandheder har man set før i utallige bøger. Denne velskrevne thriller tager fat på noget helt nyt, nemlig fysikkens og matematikkens verden. "Spaltningen af atomet ...


Berlingske tidende

d. 31. okt. 2008

af

af

Mette Strømfeldt

d. 31. okt. 2008