Bøger / skønlitteratur / roman

Enhver lighed med nulevende eller afdøde personer er utilsigtet


Beskrivelse


Catherine Ravencroft gemmer på en hemmelighed, som kun hun kender. En dag finder hun en bog, der afslører hemmeligheden. Hvordan kan det gå til? Det er starten på en voldsom og nervepirrende deroute.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. aug. 2015

af

af

Per Månson

d. 12. aug. 2015

Catherine Ravencroft gemmer på en hemmelighed, som kun hun kender. En dag finder hun en bog, der afslører hemmeligheden. Hvordan kan det gå til? Det er starten på en voldsom og nervepirrende deroute. For alle læsere af psykologiske spændingsromaner.

Cathrines hemmelighed afsløres i en roman, hun ikke ved, hvor hun har fra. Den er et led i en ondsindet plan, der skal nedbryde hende som hævn for noget, der burde være gemt i fortiden. Et andet sted går en pensioneret lærer og sørger over sin enkestand. Den engelske forfatter har arbejdet som dokumentarinstruktør for BBC og debuterer med denne roman.

En fremragende pageturner, der viser, hvordan man med få midler kan nedbryde et menneske og en familie. Romanen er uhyre velskrevet og overrasker indtil allersidste side. Sproglig lettilgængelig.

Uhyggen er den samme som fx i Watsons Før jeg lukker øjneneFør hun mødte mig og bogen har også mindelser om Barnes Før hun mødte migUhyggen er den samme som fx i Watsons Før jeg lukker øjnene og bogen har også mindelser om Barnes .


litteratursiden.dk

d. 4. sep. 2015

af

af

Pia Bechmann

d. 4. sep. 2015

Hvor godt kender vi i virkeligheden vore nærmeste? Ser vi blot det, vi ønsker at se? ’Enhver lighed’ er en pageturner fuld af snedige twists og overraskelser lige til sidste punktum. Catherine er en s...


Politiken

d. 11. dec. 2015

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 11. dec. 2015


Weekendavisen

d. 4. sep. 2015

af

af

Leonora Christina Skov

d. 4. sep. 2015