Bøger / skønlitteratur / noveller

Er der ikke nogen der gider bolle mig, please


Beskrivelse


Tegneserie. Fem vilde og skamløse historier om den tykke pige Ginas drømme og vilde fantasier om sex, kærlighed og Justin Bieber.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. mar. 2017

af

af

Michael Lindal Andersen

d. 6. mar. 2017

Bramfri og særdeles selvudleverende og sjove, selvbiografiske tegneseriehistorier om den 24-årige Ginas fantasier om sex, kærlighed og Justin Bieber. For voksne og især ældre unge læsere.

Fem tegneserienoveller med syrede, hverdagsagtige historier fra noget, der måske, måske ikke, er tegneserieskaberens eget liv. Hun fortæller om sin lidt pinlige (seksuelle) besættelse af popidolet Justin Bieber, sine sexfantasier (der i en enkelt historie inkluderer en flok grovkæftede baggårdskatte) og sin seksuelle frustration. Det er ikke let at være en tændt teenager på 24 i en moderne verden med sociale medier, internetporno og kropsidealer, der i hvert fald ikke inkluderer en ung kvinde som Gina.

Farven lyserød bruges (sandsynligvis) ironisk i samtlige historier, når Wymbrandt vender forestillinger om kvindelige drifter og seksualitet på hovedet. Det er pinligt, selvudleverende, sjovt og skamløst. Præcis som det skal være.

Som tegneserie er bogen ret unik på de danske hylder, men emnet kan minde om Lena Dunhams essaysamling Ikke den slags pige selvom Wymbrandt ikke kommer så dybt som Dunham.


Standart

Årg. 31, nr. 2 (2017)

af

af

Rikke Platz Cortsen

Årg. 31, nr. 2 (2017)