Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Et rige af torne og roser


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Fantasy. Den 19-årige jæger Feyre, der dræber en ulv i skoven, bliver fanget af et frygtindgydende bæst og ført til en grum parallelverden fuld af elverfolk, fauner og umådelige rigdomme.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. feb. 2017

af

af

Lars Larsen

d. 14. feb. 2017

Fantasyberetning fra den 19-årige jæger Feyre, der dræber en ulv i skoven, bliver fanget af et frygtindgydende bæst og ført til en grum parallelverden fuld af elverfolk og fauner. YA til unge fra 15 år og unge voksne.

Jegfortælling om Feyre Archeron, der bliver lokket til og indespærret i en parallelverden, befolket af elver og fauner. Hun bliver holdt som fange i et fornemt elverpalads og fortæller om, hvordan dagene går med ydmygende prøvelser, som dog ikke svækker hendes styrke, og hun er både frastødt af de uberegnelige og grumme skabninger og stadigt stærkere erotisk tiltrukket af elverfyrsten Tamlin. 1. bind i en trilogi.

Romanen er spændende og veltilrettelagt, og sproget billedskabende. Miljøbeskrivelserne giver indtryk af vikingetid, men Feyres personlige beretning og oplevelser virker særdeles nutidige.

Throne of glass - kongens forkæmperGrisha - pigen og mørkningen af samme forfatter handler også om en pige, der bliver hentet til et elverslot. Trilogien "Grisha" har også en stærk ung kvinde som hovedperson i et magisk univers se fx Grisha - pigen og mørkningenThrone of glass - kongens forkæmper af samme forfatter handler også om en pige, der bliver hentet til et elverslot. Trilogien "Grisha" har også en stærk ung kvinde som hovedperson i et magisk univers se fx .


litteratursiden.dk

d. 9. mar. 2017

af

af

Pia Bechmann

d. 9. mar. 2017

Romanen frister ikke blot med sin smukke forside. Indeni venter en fascinerende fortælling om en verden på randen af krig. En stjerneregn af roser til denne genfortælling af Skønheden og udyret. Feyr...


Weekendavisen

d. 24. mar. 2017

af

af

Katinka Bruhn

d. 24. mar. 2017