Bøger / faglitteratur til børn

Etiopien : en børnebog om landet med de 13 måneder


Beskrivelse


Indføring i landet Etiopien med fokus på emner som befolkning, geografi, kulturer, natur, højtider, traditioner, dyreliv, musik, mad og historie.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. nov. 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 19. nov. 2019

Fagbog for de 9-12-årige om Etiopien.

Bogen er i hardback og giver over 30 sider en kort indføring i landet Etiopien med fokus på emner som befolkning, geografi, kulturer, natur, højtider, traditioner, dyreliv, musik, mad og historie. De forskellige emner præsenteres via en grundtekst suppleret af diverse tegnede illustrationer og et enkelt skema.

Bogen kommer vidt omkring og beskriver et spændende land og en kultur, som adskiller sig meget fra vores egen verden. Grundteksten er skrevet med en meget lille typografi, hvilket kan afskrække nogle af aldersgruppens læsere, som ellers sagtens vil kunne læse bogen. Det er ærgerligt, for bogen rummer megen interessant viden.

Der findes meget lidt nyere litteratur for børn om Afrika og landene i Afrika. Denne bog om EtiopienAfrika er derfor en meget velkommen udgivelse. Vil man læse mere om , kan man vælge en titel som eller bøger om Afrika, hvori omtales lidt. Det kunne være titlen Afrika i serien "De store fagbøger"Der findes meget lidt nyere litteratur for børn om og landene i . Denne bog om Etiopien er derfor en meget velkommen udgivelse. Vil man læse mere om Etiopien, kan man vælge en titel som Etiopien eller bøger om , hvori Etiopien omtales lidt. Det kunne være titlen i serien "De store fagbøger".