Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Eviglivet


Beskrivelse


Fantasy. Ten vil både redde sine landsmænd i Trojka, fjenden i Myriaderne og alle fortabte sjæle. Men hun kan heller ikke leve uden sin elskede Killian, som kæmper for Myriaderne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. sep. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 24. sep. 2018

Ten vil både redde sine landsmænd i Trojka, fjenden i Myriaderne og alle fortabte sjæle. Men hun kan ikke leve uden sin elskede Killian, som kæmper for Myriaderne. 3. og afsluttende bind i den episke fantasyserie "Evigt liv" for unge.

Ten er kun en ung kvinde, men hun vil kæmpe til sin sidste dråbe livsblod, før hun lader Myriadernes mørke vinde over lyset. Killian og Ten har altid stået på hver sin side i kampen mellem virkelighederne, Trojka og Myriaderne. Alligevel er kærligheden vokset til tillid og en tro på at de sammen må gå forrest i kampen. Men da de forenes, bliver de ramt af en mægtig forbandelse, som nær koster dem livet. Det endelige opgør venter lige om hjørnet, men Ten kan ikke vinde uden at åbne op for sine venners støtte. Tør hun risikere deres liv for en plan, som hun ikke er sikker på vil lykkes?.

En rigtig god afslutning, som får has på mange af de løse ender, som serien har budt på undervejs. Afslutningen bliver nærmest bibelsk, men bevarer sin blanding af science fiction og fantasy som et særligt kendetegn. Og så er det skønt med en viljestærk, idealistisk kvindelig heltinde.

Fans af "Evigt liv" trilogien vil også elske Melissa Meyers Lunar krøniken, som starter med CinderVandrende sjæle. Har de mod på en murstensroman vil Stephenie Meyers Vandrende sjæle være et hitFans af "Evigt liv" trilogien vil også elske Melissa Meyers Lunar krøniken, som starter med Cinder. Har de mod på en murstensroman vil Stephenie Meyers være et hit.