Bøger / faglitteratur / kogebøger

Fisk med Hjerteforeningen


Beskrivelse


30 opskrifter på sunde fiskeretter, som er velsmagende og nemme at lave. Alle opskrifterne er til fire personer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. aug. 2010

af

af

Lone Krøgh

d. 3. aug. 2010

Let tilgængelig og praktisk lille fiskekogebog med inspiration til alle, der gerne vil leve sundt og spise de anbefalede 300 gram fisk om ugen.

Fin lille fiskebog med opskrifter på 30 sunde fiskeretter til frokost- eller middagsbordet. Opskrifterne er skrevet i et forbilledligt let tilgængeligt og instruktivt sprog, og med en fiskehandler i nærheden skulle alle ingredienser være til at få fat i. Fine farvebilleder af alle retter, praktisk spiralryg og indholdsfortegnelse.

Denne fiskekogebog er opbygget på nøjagtig samme velfungerende måde som fx Sødt med Hjerteforeningen, 2009, Grønt med Hjerteforeningen, 2008 eller Slank med Hjerteforeningen, 2007. Af fiskekogebøger findes der i øvrigt et hav, lige fra gourmetkogebøger til lystfiskerens egne favoritter. Fisk med Hjerteforeningen placerer sig i midten af feltet med sit indhold af god og sund hverdagsmad.

Meget anvendelig og fin lille fiskekogebog fra Hjerteforeningen. Den kan bruges overalt, og med Hjerteforeningens positive brand er det en kogebog, som vil blive udlånt af sig selv på alle bibliotekstyper.