Bøger / skønlitteratur / roman

Forløst


Beskrivelse


Silas haft en forfærdelig opvækst, som har gjort ham til en af Drake Donovans mest frygtede mænd. Han tør ikke tro på, at han kan tilbyde en kvinde kærlighed, men det ændrer sig, da han møder den fattige musikstuderende, Haley.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. okt. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 2. okt. 2017

Silas er en benhård mafioso, der er sikker på, at han aldrig kommer til at lukke en kvinde ind. Men da han møder den uskyldige, musikstuderende Haley kan han ikke lade være. 3. del af "Enforcers"-serien med sex, forelskelse og dominans. For kvinder, der elsker bøger med hede sexscener.

Silas er en af Drake Donovans betroede mænd. Han har haft en forfærdelig opvækst, som har gjort ham til en af Drakes mest frygtede mænd. Haley kæmper for at opfylde sin fars sidste ønske: At hun studerer på et berømt musikkonservatorium i New York. Men det er svært at klare sig alene i storbyen som ludfattig violinist. Da Haley mister sin lejlighed og leder efter en ny, får Silas ondt af hende. Han giver sig ikke til kende, men sørger for at hun får tilbudt en lejlighed i hans ejendom. Den tillukkede Silas tør ikke tro på, at han kan tilbyde en kvinde kærlighed, men han forelsker sig alligevel i Haley. Men det er ikke ukompliceret at være elskende midt i en mafiakrig.

Ufattelig rigdom, stærke mænd, som passer på deres uskyldige kvinder og sex med orgasmegaranti HVER gang. Maya Banks skuffer ikke sine mange fans, lige bortset fra at dette desværre er sidste bind i den populære serie, som startede med Besat.

Bogen ligner de mange andre erotiske bøger, der udkommer i disse år. Fx Sylvia Days Crossfire-serie, som starter med Blottet for dig.