Bøger / skønlitteratur / roman

Fortabt


Beskrivelse


Krimi. En seriemorder er på spil i Sydlondon og ofrene er små drenge. 11-årige Barney efterforsker mordene mens han samtidig leder efter sin mor, og sygemeldte Lacey Flint inddrages i sagen - først som efterforsker og siden som mistænkt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. sep. 2018

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 12. sep. 2018

En række mord på små drenge får vækket sygemeldte kriminalbetjent Laceys trang til efterforskning, men hvor meget er hun egentlig indblandet i mordene? De der kan tåle de blodige detaljer får sig en spændende og handlingsmættet krimi, men også historien om en alt for moden dreng der savner sin mor.

I dette tredie bind i serien om Lacey Flint huserer en seriemorder i Sydlondon, og hans ofre er drenge i tiårs-alderen. 11-årige Barney er en intelligent dreng der bor alene med sin far, og som i smug forsøger at finde sin mor og at løse gåden om de forsvundne drenge. Sideløbende sætter politiet alt ind på efterforskningen som forstyrres af interne magtkampe og mediernes indblanding. Leder man efter en moderne vampyr? Eller findes morderen meget tættere på end man aner? Sharon Bolton er også kendt som S. J. Bolton.

Efter en lidt lang begyndelse, tager spændingen fart i anden og sidste del. Der sker noget hele tiden, og der lægges spor ud, som man ivrigt bladrer videre for at få svarene på. Efter en del twists og en håndfuld mulige mistænkte, bindes der knude på det underholdende og vidtspændende plot. Der refereres en del til Laceys fortid, og selvom den kort ridses op efterhånden, er det en hjælp at have læst Rødt lys stopDødens stemmer og Dødens stemmerEfter en lidt lang begyndelse, tager spændingen fart i anden og sidste del. Der sker noget hele tiden, og der lægges spor ud, som man ivrigt bladrer videre for at få svarene på. Efter en del twists og en håndfuld mulige mistænkte, bindes der knude på det underholdende og vidtspændende plot. Der refereres en del til Laceys fortid, og selvom den kort ridses op efterhånden, er det en hjælp at have læst Rødt lys stop og .

Vil man have mere i samme stil, anbefales fx RitualerSkyggenOkker gokkerTørst og Skyggen samt Okker gokker, hvor hovedpersonen også er en sej kvinde med en voldsom fortid. I Nesbøs Tørst er kliniske vampyrer også på spilVil man have mere i samme stil, anbefales fx Ritualer og samt Okker gokker, hvor hovedpersonen også er en sej kvinde med en voldsom fortid. I Nesbøs Tørst er kliniske vampyrer også på spilVil man have mere i samme stil, anbefales fx Ritualer og Skyggen samt , hvor hovedpersonen også er en sej kvinde med en voldsom fortid. I Nesbøs Tørst er kliniske vampyrer også på spilVil man have mere i samme stil, anbefales fx Ritualer og Skyggen samt Okker gokker, hvor hovedpersonen også er en sej kvinde med en voldsom fortid. I Nesbøs er kliniske vampyrer også på spil.