Bøger / skønlitteratur til børn / roman

God jul, Kate Moss!


Beskrivelse


Hvis nu Kathrine træner hårdt og undlader at spise juleanden og fars vidunderlige andesovs juleaften, vil hun nok tabe den lille delle, hun har på maven. Hvert gram tæller. Måske bliver hun ligeså smuk som hendes idol supermodellen Kate Moss?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. feb. 2018

af

af

Lisbeth Thue Hansen

d. 2. feb. 2018

Kathrine vil gerne kaldes Kate - som supermodellen Kate Moss - Kathrines idol. Gad vide om hun også kan blive model som kusine Ella på 16 år?.

Hvis nu Kathrine træner hårdt og undlader at spise juleanden og fars vidunderlige andesovs juleaften, vil hun nok tabe den lille delle, hun har på maven. Hvert gram tæller. Måske bliver hun ligeså smuk som modellerne. Kusine Ella på 16 år er allerede model, men hun er sur og overlegen. Ella og hendes familie holder jul hos Kathrine, og selvom de ikke taler meget sammen, gennemskuer Kathrine kusinen. Ella spiser intet men lugter klamt ud af munden. Bogen er i serien "Dynamo". Teksten er inddelt i 20 små kapitler, der hvert fylder et opslag. Tekst på den ene side og illustration på modsatte side af opslaget.

Bevægende lille perle af en jeg-fortælling om en ganske almindelig pige på 12 år, der drømmer om berømmelse og at ligne supermodellen Kate Moss. Bogen handler om selvværd, at acceptere sit udseende og opføre sig helt naturligt. De mange illustrationer af Runa Steppinge understøtter og udvider den letlæste tekst. Lix 12. Sproget er ungt og nutidigt og vil appellere til tweens.

Læs også serien "K for Klara" - især titlerne Helt perfekt og Er jeg tyk, mor?Helt perfekt!Er jeg tyk, mor?Læs også serien "K for Klara" - især titlerne Helt perfekt og .