Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklede ranker til hverdag og fest


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. mar. 2017

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 28. mar. 2017

Opskrifter på hæklede ranker til alle lejligheder. For dem der elsker at hækle.

Bogen indledes med en oversigt over, hvordan der arbejdes med bogen, herunder materialer samt opskrifterne opstilling. Bogens mere end 10 opskrifter er inddelt efter følgende temaer: baby, vimpler, bolde, søde sager og nationalflag. Der er endvidere et afsnit om forskellige former for montering, eksempelvis luftmaskesnor med filtkugle. Et afsnit med ideer til hvordan man kan sætte sit eget præg på de forskellige opskrifter, afrunder afsnittet med opskrifterne. Til sidst er der en gennemgang af de forskellige hækleteknikker. Til hver opskrift er der billeder af de færdige ranker, og under hækleteknikker er der nogle illustrationer heraf.

Fin lille hæklebog med inspiration til noget anderledes. Opskrifterne er overskuelige og selv nye hæklere kan være med på nogle af opskrifterne.

Forfatteren står også bag Hæklede cupcakesHæklede kager og søde sagerHæklet hurtigmad, Hæklede kager og søde sager og Hæklet hurtigmad, som har samme format og samme opbygningForfatteren står også bag Hæklede cupcakes, og Hæklet hurtigmad, som har samme format og samme opbygningForfatteren står også bag Hæklede cupcakes, Hæklede kager og søde sager og , som har samme format og samme opbygning.