Bøger / faglitteratur / opskrifter

Hæklehalløj til de små


Beskrivelse


6 hækleopskrifter af varierende sværhedsgrad, der som færdige kan bæres eller på anden vis bruges af børn, fx hæklede lege-farvekridt, handskedukker og sommerhatte.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. okt. 2015

af

af

Kirstine Hagen Thomasen

d. 14. okt. 2015

Farverigt inspirationshæfte til dig der vil hækle til familiens yngste.

"Hæklehalløj til de små" indeholder hækleopskrifter på seks projekter af varierende sværhedsgrad, der som færdige kan bæres eller på anden vis bruges af børn, fx hæklede lege-farvekridt, handskedukker og sommerhatte. Desuden findes en vejledning i gobelinhækling, der muliggør farvede felter midt i arbejdet. Udgivelsen har A4-format og er hæftet.

De hæklede arbejder er søde og sjove og præsenteres på farverige sider og fotos, der vægter det hverdagsagtige over det stylede. Beskrivelserne er ganske tekstrige med mange forslag til at ændre og personalisere.

Stil og layout lægger sig op ad forfatterens første udgivelse Strik, smil og finurlige finesser 1Hæklede babydukker. Desuden kan man sammenligne med fx Hæklede babydukkerStil og layout lægger sig op ad forfatterens første udgivelse Strik, smil og finurlige finesser 1. Desuden kan man sammenligne med fx .