Bøger / faglitteratur / bagebøger

Heibergs herligheder : muffins, cupcakes og skærekager


Beskrivelse


70 Opskrifter på muffins, cupcakes og skærekager.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. nov. 2011

af

af

Lone Krøgh

d. 9. nov. 2011

Toplækker kogebog med opskrifter på muffins, cupcakes og skærekager. Den kan bruges på alle biblioteker, hvor der er kageglade lånere. Det er ikke en bog, som behøver nogen form for formidling; forsiden og det indbydende layout gør det alene.

Morten Heiberg, især kendt som dessertkok, har udgivet en række flotte og efterspurgte kogebøger om så fristende ting som fx chokolade, desserter og kager. I denne kogebog gælder det tidens modekager: Muffins og cupcakes samt enkelte skærekager. Og hvilke herlige kager! Der er muffins med mange forskellige slags fyld og de flotteste cupcakes. Har man en sød tand, er der mange opskrifter, som absolut må afprøves. Opskrifterne er klart skrevet, uden falbelader og uden kokkens uforlignelige mening om dette og hint. Dejlige billeder og et meget udmærket register.

Alle nyere bagebøger har opskrifter på muffins og cupcakes. Derudover findes en lille håndfuld bagebøger kun med muffins og/eller cupcakes, fx Eventyrlige cupcakes, 2011, og 39 lækre cupcakes, 2010, som minder ret meget om hinanden samt den omfattende 500 muffins & cupcakes, 2007. Heibergs herligheder udmærker sig ved at være dansk og ved sit flotte layout.

En dejlig dansk bagebog med en stribe opskrifter på de lækreste muffins og cupcakes, og det er en bog, som der er lånere til på alle biblioteker. Absolut en herlig bog.