Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Herre cool strik


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Strikkeopskrifter på 6 forskellige trøjer til mænd: vest, trøje med lynlås, polo, trøje med knapper, ternet og raglan.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. okt. 2014

af

af

Christine Christensen

d. 20. okt. 2014

Lille indbydende strikkehæfte med opskrifter på maskuline trøjer til mænd, der kan bruges til at glæde mand, kæreste eller svigerfar. Opskrifterne er ikke for begyndere, men garvede strikkere kan få ny inspiration til et rigtigt efterårs-strikkeprojekt.

Gennemarbejdet strikkehæfte med modeller til mænd designet af Lise Vaaben. Det lille hæfte indeholder 6 nyfortolkninger af klassiske herretrøjer. Alle modellerne er illustrerede med farvefotos og der er opskrifter på både enkle og avancerede modeller. Det er rustikke trøjer med et maskulint præg, alle strikket i Isager-garn i afdæmpede farver, men andet garn kan selvfølgelig benyttes.

Alle modeller er gennemarbejdede og udførligt forklarede, men det er et hæfte til øvede strikkere, der kan forstå og læse en strikkeopskrift uden problemer.

Kun for mændStrik en stundStrik fra Setesdal af Annette Danielsen minder meget om dette strikkehæfte med sine 6 klassiske herretrøjer i den avancerede ende af skalaen. Strik en stund af samme forfatter og Strik fra Setesdal af de to strikkeguruer Arne og Carlos indeholder trøjer til både mænd og kvinderKun for mænd af Annette Danielsen minder meget om dette strikkehæfte med sine 6 klassiske herretrøjer i den avancerede ende af skalaen. af samme forfatter og Strik fra Setesdal af de to strikkeguruer Arne og Carlos indeholder trøjer til både mænd og kvinderKun for mænd af Annette Danielsen minder meget om dette strikkehæfte med sine 6 klassiske herretrøjer i den avancerede ende af skalaen. Strik en stund af samme forfatter og af de to strikkeguruer Arne og Carlos indeholder trøjer til både mænd og kvinder.